DAF levert ook ruitenwissermotoren voor beademingsapparatuur

Na de Volvo Trucks-fabriek in Gent heeft de DAF-fabriek in Eindhoven ook 1000 DAF XF ruitenwissermotoren geschonken die gebruikt zullen worden door ingenieurs van het FabLab in Brussel en de Vrije Universiteit Brussel voor de productie van beademingsapparatuur. 

Twee motoren waren eerst naar Brussel gestuurd om te worden getest, en ze gaven volle tevredenheid. Het nieuws bereikte al snel het DAF-management, dat al snel besloot de benodigde 1.000 eenheden aan het Fablab te doneren. De productie van de beademingsapparaten op grotere schaal is nu gestart in de Audi-fabriek in Vorst.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo