DKV Euro Service zamelt 20.000 euro in voor slachtoffers van Covid-19 in Italië

DKV Euro Service heeft voor zijn medewerkers een virtueel concert georganiseerd onder de naam Next Unplugged. Doel van dit concert was de medewerkers te danken voor hun inzet, maar belangrijker nog het inzamelen van geld in de strijd tegen Covid-19. In totaal is 20.000 euro bijeengebracht en gedoneerd aan SOSLambrate, een Milanese non-profit organisatie die vooropgaat in de strijd tegen de virus.

DKV Euro Service gaf per deelnemer een bijdrage, die vervolgens door de familie Fisher (aandeelhouder DKV) werd verdubbeld. Het volledig bedrag werd gedoneerd aan SOSLambrate. Deze organisatie zet zich in voor de medische hulp die door de stad Milaan wordt geboden en steunt de gemeente ook bij vele activiteiten op gebied van onderwijs en liefdadigheid. De taken van SOSLambrate omvatten ambulance- en nooddiensten, telefonische hulpverlening, medisch toezicht, manifestaties voor goede doelen en EHBO-trainingen. SOSLambrate is intens betrokken bij de Coronacrisis en heeft zijn werkgebied inmiddels uitgebreid naar Bergamo.

Lees alles over DKV Euro Service Benelux BV

DKV Euro Service Benelux BV

video

TRANSPORT & VAN.TV 42: één box voor heel Europa via DKV Euro Service

DKV Euro Service is al meer dan 85 jaar een van de meest toonaangevende serviceproviders op gebied van wegvervoer en logistiek. Van verzorging onderweg tot het afrekenen van tol en btw-restitutie, op alle Europese wegen kunnen transporteurs op DKV rekenen. Met de DKV BOX EUROPE lanceert DKV een nieuwe, interoperabele tolbox voor heel Europa.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo