[ADVERTORIAL] DKV ondersteunt de transport- en logistieke sector

De verspreiding van het coronavirus stelt de mobiliteit in de Europese vervoerssector voor een grote uitdaging. De sector gaat deze uitdaging niet uit de weg en neemt zijn verantwoordelijkheid. DKV Euro Service beschouwt het als zijn missie om zijn vele klanten waar nodig te helpen. Met een groot palet aan betrouwbare producten voor de brandstof-, tol- en financiële dienstverleningssector helpt DKV de mobiliteit op het gebied van logistiek en fleet management in deze cruciale periode in stand te houden. Zo kunnen alle chauffeurs zich blijven richten op wat nu belangrijk is om het land draaiend te houden: de ontelbare leveringen van A naar B.

Ook DKV blijft in deze bijzondere tijden doorwerken om vervoerders de gelegenheid te geven zich op hun core business te blijven richten. Alle producten, tankkaarten voorop, kunnen nog steeds per direct worden besteld en vrijgegeven. Hetzelfde geldt voor alle tolboxen. Om snel te kunnen schakelen is de DKV COCKPIT hiervoor the place to be.

Met de DKV BOX EUROPE de grens over

Met zijn DKV BOX EUROPE biedt DKV vervoerders de mogelijkheid om hun tol op weggebruik binnen de EU af te rekenen. Tolbedragen worden met gebruik van slechts één OBU automatisch geregistreerd. De klant vindt al zijn transacties overzichtelijk in zijn eigen account weergegeven, waarna de betaling heel simpel via de DKV factuur verloopt. Hierdoor kunnen vervoerders reizen door heel Europa.

Bestel de DKV BOX EUROPE in drie eenvoudige stappen:

  1. Simpel bestellen bij DKV Euro Service. U kunt uw toldiensten individueel per voertuig instellen. 
  2. Snelle installatie dankzij vooraf geïndividualiseerde EETS-OBU’s.
  3. Rijden maar! U vindt al uw transactiegegevens gespecificeerd op één overzichtelijke DKV factuur en al uw tolgegevens duidelijk weergegeven in DKV eREPORTING.

Met de DKV BOX EUROPE vindt de vervoerder snel én veilig, non-stop en zonder zorgen zijn bestemmingen door heel Europa.

Meer info: https://www.dkv-euroservice.com/be-nl/diensten/tol/dkv-box-europe/

DKV wil ook op maatschappelijk vlak het verschil maken

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is belangrijk voor DKV, daarom doneert DKV 1 euro voor elke geleverde box aan het Kinderkankerfonds. Door te kiezen voor de DKV BOX EUROPE kiezen bedrijven niet alleen voor technologische vooruitgang maar ook voor een bijdrage aan het Kinderkankerfonds dat zorgt voor een betere levenskwaliteit voor kinderen met kanker en hun gezinnen. De klanten van DKV Euro Service betalen niets extra voor de DKV BOX EUROPE en er zijn geen verborgen kosten, de donatie komt rechtstreeks van DKV.

Meer info: https://www.dkv-benelux.com/dkv-wil-ook-op-vlak-van-milieu-en-maatschappij-een-verschil-maken/

Stay safe, stay healthy.

 

Lees alles over DKV Mobility Benelux

DKV Mobility Benelux

video

Samen Sterk bij Jacobs Transport – Transport & VAN TV 55

Jacobs Transport uit Genk is al sinds 1934 een gevestigde waarde in transportland. In 2002 namen zakenpartners Bart Tilmans en Francis Paulussen het bedrijf over. Tilmans focust zich op de transportactiviteiten, Paulussen leidt de afdeling voor autocars.  De partners van Jacobs Transport hebben allemaal een langdurige relatie met het bedrijf. Zo vertrouwt het Genkse transportbedrijf […]

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo