Drie nieuwe Actros voor Trendy Foods

Trendy Foods, die vanuit drie hubs in Bornem en Petit-Rechain een breed scala aan producten in heel België levert, heeft zojuist drie nieuwe Mercedes Actros 2535 L met korte cabine in gebruik genomen. Deze zullen ingezet worden in Petit-Rechain.

Snoep, snacks, dranken, koffie, schoonmaakproducten, telefonie, tabak, maar ook verse producten, diepvriesproducten en ijs: de vrachtwagens van Trendy Foods leveren een indrukwekkend aantal winkels en tankstations, maar ook ziekenhuizen en bioscopen. Het bedrijf exploiteert meer dan 100 vrachtwagens, die net zijn vervoegd met drie nieuwe Actros 2535 geleverd door Car Avenue. Trendy Foods maakte al gebruik van enkele Antos en volgens CFO Michaël Noël was het lage brandstofverbruik van Mercedes-Benz vrachtwagens een bepalende factor bij deze nieuwe aankoop. Ze zullen ook de eerste vrachtwagens in het wagenpark zijn die uitgerust zijn met MirrorCams, de camera’s die de oude spiegels volledig vervangen.

Lees alles over Mercedes-Benz Trucks Belgium Luxembourg

Mercedes-Benz Trucks Belgium Luxembourg

video

TRANSPORT & VAN.TV 44: Mercedes eVito (eVan Xperience)

Afgelopen zomer lanceerde Mercedes-Benz Vans de 100% elektrische eVito. Het nieuwe model is uitgerust met een 41,4 kWh sterk accupakket, waarmee hij een actieradius heeft tot 160 km. Het accupakket bevindt zich onder de laadvloer en gaat niet ten koste van de laadruimte. De Mercedes eVito is de eerste volwaardige elektrische bestelwagen in het midsize […]

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo