Fiat verkoopt nu wagens via videoconferenties

Fiat Chrysler Automobiles pakt uit met het project CAR@HOME om door middel van videoconferenties  een link te kunnen leggen tussen een klant/prospect en de concessiehouder.

Voor de distributeurs die geïnteresseerd zijn in dit project zal FCA Belgium de licentie Google Hangouts Meet aanschaffen wat hen de mogelijkheid biedt voor de duur van één jaar videoconferenties te organiseren, en eveneens de opleiding van de verkopers in virtuele klassituaties organiseren.

Dit project wordt voorgesteld aan de concessiehouders die wensen deel te nemen. Deze worden gevraagd contact op te nemen met hun respectievelijke zonemanager van hun regio en voor hun merken, die op zijn beurt deze digitale activiteit in het dealerbedrijf zal sturen.

Lees alles over Fiat Belgium NV

Fiat Belgium NV

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo