Gratis sanitaire voorzieningen in Duitsland tijdens de coronacrisis

UTA lanceert een initiatief voor betere hygiënische zorg voor professionele chauffeurs door gratis toegang te verlenen tot de elementaire faciliteiten. Met de SaniStop-campagne worden meer dan 150 contactpunten in Duitsland openbaar gemaakt.

Door de coronavirussituatie hebben veel tankstations en rustplaatsen in Duitsland de toegang tot sanitaire voorzieningen ernstig beperkt en sommige hebben deze helemaal gesloten. Dit betekent dat professionele chauffeurs vaak niet in staat zijn om beroep te doen op elementaire hygiënische voorzieningen zoals douchen of zelfs het wassen van hun handen.

In het kader van de SaniStop-campagne bieden expeditiebedrijven, scheepsagenten, tankstations en andere bedrijven nu parkeerplaatsen voor vrachtwagens met toegang tot toiletten en douches om ervoor te zorgen dat de chauffeurs op de weg toegang hebben tot de normale dagelijkse sanitaire voorzieningen. Meer dan 150 contactpunten in heel Duitsland maken nu deel uit van de SaniStop-campagne.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo