Heli Trans kiest voor Renault Trucks

Heli Trans (de in-house transportdienst van Heli Group) heeft twee Renault Trucks T 6×2 480 in ontvangst genomen. Beide voertuigen worden ingezet om zware machines te vervoeren zoals hoogwerkers, hijs- en heftoestellen en rolsteigers.

Heli Trans heeft een gevarieerde vloot van tien trekkers en vier vrachtwagens, waaronder momenteel vier Renault Trucks. “We zijn heel tevreden van Renault Trucks”, zegt Laurent Dedoncker, Operations director bij Heli NV. “Voor ons is service key. We kunnen het ons niet permitteren om onze trekkers lange tijd te missen. Daarom nemen we steeds een uitgebreid servicecontract zodat deze kopzorgen worden weggenomen. Onze dealer A.T.C Van Damme blijkt hierin een betrouwbare partner te zijn. De toestellen die we vervoeren zijn vaak erg zwaar, terwijl de gewichtsverdeling vaak op één punt rust. Hierdoor krijg je het risico dat je de controle over de truck verliest. Daardoor opteren we altijd voor 6×2 waardoor de stabiliteit verhoogt.”

Heli Trans koos voor een full option sleeper cap uitvoering met luchtvering. “Het laden en lossen van de toestellen neemt veel tijd in beslag. We willen het de chauffeurs dan ook zo aangenaam mogelijk maken als ze onderweg zijn. De luchtvering is noodzakelijk voor als we op werven komen. Zo wordt de bumper niet beschadigd. We nemen trouwens altijd alle veiligheidsvoorzieningen op onze trucks.

Lees alles over Renault Trucks

Renault Trucks

video

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo