Featured Video Play Icon

[INTERVIEW] Aernouts: “Interimmers en zelfstandigen zullen andere oorden opzoeken”

Aernouts Logistics Support ging op één maand tijd van de hemel naar de hel. Met de bekroning van de Truck ICT Award 2020 eind februari kreeg het bedrijf uit Wommelgem, gespecialiseerd in fietstranport, veel bewondering voor de investeringen van de afgelopen jaren. “De lockdown kwam er sneller dan we dachten. De fietsindustrie ligt helemaal stil, wij dus ook”, vertelt zaakvoerder Dirk Aernouts. 

“Door de verplichte sluiting van de fietswinkels is de industrie zwaar getroffen. We zijn hierdoor verplicht om tijdelijke werkkrachten stop te zetten, net zoals de zelfstandigen en de onderaannemers die we in volume verminderd hebben”, legt Aernouts de huidige situatie uit.

De grootste bekommernis van Aernouts is om zijn gespecialiseerde chauffeurs niet te verliezen. Naast hun werk als chauffeur kunnen de werkkrachten ook fietsen(onderdelen) monteren. “Na de crisis hopen wij uiteraard nog over deze krachten te kunnen beschikken omdat we hen dan zeker nodig zullen hebben. Maar ook zij zoeken nu naar andere opportuniteiten en zullen mogelijk andere zaken gaan doen.”

Dit weekend gaat TRANSPORT & VAN.TV (op Kanaal Z) op bezoek bij Aernouts Logistics Support om onder andere te spreken over de coronacrisis en de overwinning van de Truck ICT Award 2020.

Bekijk het interview hier integraal:

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo