[ADVERTORIAL] moood business: zuivere lucht in je vrachtwagencabine

Fitter en alerter achter het stuur dankzij goede bacteriën!

Als vrachtwagenbestuurder zit je uren in je cabine. Dus wil je daar een zo comfortabel en hygiënisch mogelijke werkplek creëren. Hoe? Door een moood vernevelaar in jouw vrachtwagen te installeren. Dat is een vernevelaar die automatisch goede bacteriën verspreidt. Ze hebben een gunstig effect op de lucht die je inademt. Omdat je gezondheid verbetert, ben je fitter en alerter achter het stuur.

De moood vernevelaar verspreidt pre-en probiotisch geladen waterpartikels via ultrasone geluidsgolven. De deeltjes zijn amper 1µm groot — dat is een duizendste van een millimeter! Klein genoeg om zich meteen overal te nestelen en de slechte elementen uit de lucht te zuiveren. De vernevelaar zorgt voor een brede verspreiding van een miljoen pre- en probiotica per seconde.

Natuurlijke samenwerking op microschaal

Probiotica is de wetenschappelijke naam voor ‘goede bacteriën’. De prebiotica zorgen voor gunstige omstandigheden waarin de probiotica uitgroeien tot een gunstige microflora. Door ze samen te verspreiden, bevorder je de gezondheid van mens en dier door het aantal ziektekiemen, schimmel, allergenen, vervuiling … ja zelfs geuren te verminderen. Zo verbetert de gepatenteerde technologie de werkomstandigheden in jouw vrachtwagencabine.

Volledig automatisch en perfect getimed

De moood business is een vernevelaar met een timer. Daarmee stel je de optimale werking in. Bij het begin van je rit even aanzetten en de rest regelt hij zelf. Door je moood vernevelaar af te zetten als je niet rijdt, bespaar je op de vulling. De batterij in de automatische vernevelaar gaat een maand mee. Daarna herlaad je hem heel gemakkelijk via USB.

Minder infecties • Minder ziekteverzuim • Hogere productiviteit • Minder allergieën

Bestel je nu een moood business vernevelaar? Dan krijg je twee GRATIS vullingen bovenop de vulling die standaard in je pakket zit. Dan heb je meteen drie vullingen voor héél veel kilometers in een gezondere vrachtwagencabine.

www.moood.store

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo