OBU van DKV binnenkort aanvaard op Italiaanse autosnelwegen

DKV Euro Service heeft voor haar DKV Box Italia goedkeuring gekregen van de grootste exploitant van autosnelwegen in Italië. Dit is een eerste stap op weg naar de erkenning van de DKV Box Europe in heel Italië.

Het Italiaanse autosnelwegennet omvat ongeveer 5900 kilometer aan tolwegen, verdeeld over 20 particuliere exploitanten die verenigd zijn in de AISCAT-vereniging. Autostrade per l’Italia is met meer dan 3000 kilometer de belangrijkste exploitant op dit netwerk en heeft net de OBU goedgekeurd die door DKV op de markt wordt gebracht (DKV Box Italia). “De ondertekening van het contract maakt de definitieve bevestiging van DKV Euro Service door de AISCAT als gecertificeerde dienstverlener mogelijk. In de nabije toekomst zal ook de DKV Box Europe worden toegelaten.”, zegt Jérôme Lejeune, directeur van de afdeling Tolheffing bij DKV Euro Service.

Lees alles over DKV Euro Service Benelux BV

DKV Euro Service Benelux BV

video

TRANSPORT & VAN.TV 42: één box voor heel Europa via DKV Euro Service

DKV Euro Service is al meer dan 85 jaar een van de meest toonaangevende serviceproviders op gebied van wegvervoer en logistiek. Van verzorging onderweg tot het afrekenen van tol en btw-restitutie, op alle Europese wegen kunnen transporteurs op DKV rekenen. Met de DKV BOX EUROPE lanceert DKV een nieuwe, interoperabele tolbox voor heel Europa.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo