blank

Renault Trucks herstart ook

Het is via de motorenfabriek dat Renault Trucks zijn industriële activiteit weer op gang heeft gebracht. De assemblage van de voertuigen zal de komende dagen geleidelijk aan opnieuw worden opgestart.

Vandaag heeft Renault Trucks zijn motorenfabriek in Vénissieux opnieuw gedeeltelijk in gebruik genomen. De assemblagefabrieken in Bourg-en-Bresse en Blainville-sur-Orne zullen naar verwachting in de komende weken opnieuw opstarten. Na de genomen gezondheidsmaatregelen zal deze opleving van de industriële activiteit in een trager tempo plaatsvinden dan gewoonlijk, maar zal worden getracht gelijke tred te houden met het niveau van de vraag. Een van de sleutels zal ook de mogelijkheid van leveranciers zijn om de fabrikant te ondersteunen bij het herstel.

Lees alles over Renault Trucks

Renault Trucks

video

lees ook

Aankomende Events

Vous ne recevez pas encore notre newsletter hebdomadaire ? Alors inscrivez-vous dès maintenant!

  • Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.
transport media logo