Renault Trucks herstart ook

Het is via de motorenfabriek dat Renault Trucks zijn industriële activiteit weer op gang heeft gebracht. De assemblage van de voertuigen zal de komende dagen geleidelijk aan opnieuw worden opgestart.

Vandaag heeft Renault Trucks zijn motorenfabriek in Vénissieux opnieuw gedeeltelijk in gebruik genomen. De assemblagefabrieken in Bourg-en-Bresse en Blainville-sur-Orne zullen naar verwachting in de komende weken opnieuw opstarten. Na de genomen gezondheidsmaatregelen zal deze opleving van de industriële activiteit in een trager tempo plaatsvinden dan gewoonlijk, maar zal worden getracht gelijke tred te houden met het niveau van de vraag. Een van de sleutels zal ook de mogelijkheid van leveranciers zijn om de fabrikant te ondersteunen bij het herstel.

Lees alles over Renault Trucks

Renault Trucks

video

Xwift (Samen Sterk) – Transport & VAN.TV 64 (Kanaal Z – maart 2024)

Xwift werd opgericht in 2007 en is vandaag een van de sterkst groeiende transportbedrijven van België. Oprichter Pieter Denys en zijn medewerkers verdienden hun sporen in het nationaal en internationaal sneltransport, “just in time” alsook dedicated en gepersonaliseerd vervoer, maar de laatste jaren zet het bedrijf ook in op diversificatie. Overnames van Demolans Logistics, Transport […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo