Renault Trucks levert de eerste Master ZE aan Eco DTLO

De eerste Master ZE die in België door Renault Trucks wordt geleverd, zal worden gebruikt om pakketten in het centrum van Namen af te leveren. Hij is zojuist door de dealer AB Lens Motor geleverd aan het bedrijf Eco DTLO in Fleurus.

Eco DTLO werkt met name als onderaannemer van UPS. Volgens Renault Trucks zal haar nieuwe Master Z.E. bestelwagen het eerste voertuig van dit type zijn dat in gebruik wordt genomen voor het expresbedrijf in de wereld. Het zal worden gebruikt in de voetgangerszone van Namen, waar het zal profiteren van een breder gebruiksbereik dan een voertuig met thermische aandrijving. Philippe Damman, hoofd van Eco-DTLO, legt uit: “Het feit dat de Master Z.E. hetzelfde laadvermogen heeft als een vergelijkbaar thermisch voertuig is een van de belangrijkste redenen voor onze keuze. Dit stelt ons in staat om pakketten te leveren zonder geluidsoverlast of CO2-hinder. Dit heeft ons in staat gesteld om vrijstellingen te verkrijgen voor de toegang tot het voetgangerscentrum. De nabijheid en de goede service van de AB Lens Motor dealer zijn ook van invloed geweest op onze beslissing. »

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo