Supply Chain Award gaat niet door in 2020

Naar aanleiding van de uitzonderlijke situatie die ontstaan is door het Corona virus, hebben VIB en PICS Belgium besloten om de Supply Chain Award – Project of the Year niet te organiseren in 2020. De volgende editie vindt plaats in november 2021.

De 17e editie van het evenement dat PICS Belgium en VIB samen organiseren, zou normaliter op 19 november plaatsvinden in de Kinepolis in Antwerpen. Het evenement wordt dus uitgesteld naar november 2021. “Wij hebben deze beslissing genomen omdat we begrijpen dat bedrijven, en meer in het bijzonder supply chain professionals, op dit moment heel andere bekommernissen hebben en zich dus onmogelijk kunnen engageren voor een deelname aan deze Award-competitie”, aldus de organisatoren.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo