blank

TLV vraagt hernemen periodieke keuring voor alle bedrijfsvoertuigen

Transport en Logistiek Vlaanderen is zeer tevreden met de bijkomende keuringsactiviteiten die vanaf vandaag opstarten, maar vraagt dat in een volgende stap ook de lichte bedrijfsvoertuigen opnieuw kunnen keuren.

Vanaf vandaag kunnen alle periodieke keuringen van zware bedrijfsvoertuigen, opleggers, aanhangwagens, bussen en landbouwvoertuigen terug plaatsvinden. Er is momenteel enkel nog een beperking voor de periodieke keuring van lichte bedrijfsvoertuigen, personenwagens en kampeerwagens met vervaldatum na 13 maart 2020. TLV vraagt dat ook alle lichte bedrijfsvoertuigen periodieke keuringen zouden mogen laten uitvoeren.  Zo kunnen ondernemingen stilstand van voertuigen vermijden na de corona-crisis, als de economie herneemt.

lees ook

Aankomende Events

Vous ne recevez pas encore notre newsletter hebdomadaire ? Alors inscrivez-vous dès maintenant!

  • Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.
transport media logo