Featured Video Play Icon

[VIDEO] Testpiloot ‘Balthasar Boma’: “Straffe wagens, mijn gedacht!”

Een opvallend gezicht afgelopen weekend tijdens Transport & VAN.TV. Niemand minder dan Marijn Devalck, beter bekend als Balthasar Boma uit de populaire reeks FC De Kampioenen, heeft zijn debuut gemaakt als testpiloot voor TRANSPORTMEDIA. Op het vliegveld van Overboelare testte Devalck de Ford Ranger Raptor en de Tourneo Custom. 

De Ranger Raptor is zondermeer de hevigste en sterkste versie van de bestverkopende pick-up in Europa. Uitgerust met een Ford EcoBlue Biturbo tweeliter dieselmotor, goed voor een vermogen van 213 pk en een koppel van 500 Nm. De Ranger Raptor is een ras apart: het is een volbloed woestijnracer en extreme lifestyle-offroader die zelfs in de lastigste werkomstandigheden uit de voeten kan.

De Tourneo Custom is een people mover. Een bestseller binnen zijn soort. Deze L2 versie van de Tourneo Custom biedt plaats aan 9 personen. En dit in optimaal comfort. Met de zopas gelanceerde plug-in hybrid versie biedt het een gloednieuwe motor aan zonder uitstoot, ideaal dus voor verplaatsingen binnen lage emissie zones. Hij kan 56 kilometer emissievrij rijden heeft een totaal rijbereik van meer dan 500 kilometer dankzij zijn 1.0 EcoBoost-benzinemotor die als ‘range extender’ fungeert.

Bekijk hier het verslag over de Ford Ranger Raptor en Tourneo Custom.

Lees alles over Ford Motor Company (Belgium) N.V.

Ford Motor Company (Belgium) N.V.

video

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo