VSV start campagne om ‘helden van nu’ te bedanken

De Vlaamse Stichting Verkeerskunde is gestart met een affichecampagne om alle helden te bedanken die zich inzetten om het land draaiende te houden tijdens de coronacrisis. Vuilnisophalers en vrachtwagenchauffeurs horen er ook bij.

“We hebben beslist om de geplande ‘automodus’-campagne uit te stellen tot een latere datum. De aanplakborden hadden we in april toch ter beschikking, en zo zijn we op het idee gekomen om iets terug te doen voor alle mensen die nu dagelijks op weg zijn om voor anderen te zorgen: dokters, verplegers en medewerkers uit de zorgsector, maar ook vrachtwagenchauffeurs, postbodes, vuilnisophalers, winkelbedienden en bij uitbreiding alle helden die zich vandaag tot het uiterste inzetten om het land draaiende te houden. Zij verdienen een dikke merci, recht uit het hart!”, zegt Werner De Dobbeleer (VSV). De affiches hangen tot eind april op de 315 aanplakborden langs de Vlaamse hoofdwegen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo