Automechanika Frankfurt uitgesteld tot september 2021

De vakbeurs Automechanika Frankfurt, die oorspronkelijk gepland stond tussen 8 en 12 september 2020, is vanwege Covid-19 met een jaar uitgesteld. De volgende editie van deze beurs, die gewijd is aan werkplaatsuitrusting, vindt daarom plaats van 14 tot 18 september 2021.

De redenen voor dit uitstel houden uiteraard verband met de Covid-19-crisis, maar niet noodzakelijkerwijs met een verbod op de organisatie van het evenement. De Duitse Bondsregering en de 16 Länder hebben gisteren aangekondigd dat zij vakbeurzen van de lijst van “grote evenementen” schrappen die tot eind augustus verboden zijn. De organisatoren vonden echter dat het voor veel internationale exposanten en bezoekers onmogelijk was om naar de beurs te komen. Met de volgende editie die in 2021 plaatsvindt, zal Automechanika Frankfurt haar tweejaarlijkse ritme in oneven jaren hervatten, wat des te gemakkelijker zal zijn omdat de IAA Motor Show niet meer op ongeveer dezelfde data in Frankfurt zal worden gehouden.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo