Bosch presenteert nieuwe truck-accu’s

Het gamma vrachtwagenbatterijen van Bosch werd zojuist uitgebreid met de nieuwe 12V TA AGM-batterij. Deze is ontwikkeld voor langeafstandsvervoer, waarbij een breed scala aan elektrische apparaten zoals airconditionings- en verwarmingssystemen, alsmede magnetrons en TV’s van stroom moeten worden voorzien.

De nieuwe TA AGM-batterij is speciaal ontwikkeld voor langeafstandstoepassingen. Met een ontladingsdiepte tot 80% biedt de TA AGM zes keer meer laad-/ontlaadcycli dan traditionele batterijen. Met 1200 ampère koude start prestaties (CCA) en 210 ah capaciteit, kan hij vermogen leveren voor eenvoudige koude start en comfortfuncties zoals de airco of een magnetron. Dankzij de microcyclusstabiliteit is hij ook compatibel met Start&Stop-systemen of infotainment toestellen zonder motorondersteuning. De nieuwe TA AGM-batterij is volledig afgesloten en onderhoudsvrij.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo