Cargo Lifting breidt uit met twee keer 2000 m2

Cargo Lifting, een bedrijf gespecialiseerd in de ombouw van lichte en zware bedrijfsvoertuigen, heeft een nieuw uitbreidingsproject gelanceerd: de hoofdvestiging in Villers-le-Bouillet zal met nog eens 2.000 m2 worden uitgebreid.

Cargo Lifting ligt al enkele jaren op een helling en de faciliteiten moesten meerdere malen worden uitgebreid. Met 2.000 verwerkte voertuigen in 2019, waaronder ongeveer 1.200 volwaardige opbouwen, was het bedrijf van Olivier Stankiewicz opnieuw krap. Dit probleem zal snel tot het verleden behoren met de nieuwe uitbreiding van twee keer 2.000 m2 , waarvoor de grondwerken al volop aan de gang zijn: “We hebben gekozen voor een gebouw met twee verdiepingen, waardoor we een groot aantal voertuigen kunnen parkeren voor onze medewerkers, maar ook een permanente voorraad van voertuigen klaarhouden voor dealers en importeurs. Dit zal onze reactietijd verkorten”, legt Stankiewicz uit; “De ruimte die in de werkplaatsen beschikbaar komt, kan dan worden gebruikt voor nieuwe werkplekken.”

Lees alles over Cargo Lifting N.V.

Cargo Lifting N.V.

video

TRANSPORT.TV 34: Cargo Lifting

De carrosseriebouwer Cargo Lifting beschikt in Villers-Le Bouillet over een werkplaats van 4500 m². Daar doet het bedrijf de ombouwing van meer dan 2.000 voertuigen per jaar. Sinds 10 jaar zet Cargo Lifting elk jaar een dag zijn deuren open voor mensen uit de sector om op een informele manier zijn infrastructuur en nieuwigheden voor […]

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo