[ADVERTORIAL] Cargo Lifting krijgt er een nieuwe werkplaats bij in november

Cargo Lifting, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ombouwen van lichte en zware voertuigen, zal in november van dit jaar zijn nieuwe gebouwen betrekken: twee keer 1000 m2 meer in Villers-le-Bouillet.

Het gaat momenteel goed bij Cargo Lifting. De faciliteiten moesten meerdere malen worden uitgebreid. Met 2.000 verwerkte voertuigen in 2019, waaronder ongeveer 1.200 complete voertuigen, was het bedrijf van Olivier Stankiewicz opnieuw krap. Een probleem dat binnenkort tot het verleden zal behoren met deze nieuwe uitbreiding van twee keer 1000 m2, waarvan de ruwbouw nu vergevorderd is: “We hebben gekozen voor een gebouw met twee verdiepingen, zodat we een groot aantal voertuigen voor onze medewerkers kunnen parkeren, maar ook een permanente voorraad van voertuigen voor de carrosserie kunnen aanleggen ten behoeve van dealers of importeurs. Dit zal onze reactietijd nog verder verkorten”, legt Stankiewicz uit. “De ruimte die vrijkomt in de werkplaatsen kan dan worden gebruikt voor nieuwe werkplekken en om te voldoen aan de eisen van onze klanten”, besluit hij, en hij is blij te zien dat de sfeer onder zijn klanten, of het nu gaat om vloten of kleine zelfstandigen, positief blijft.

Lees alles over Cargo Lifting NV

Cargo Lifting NV

video

Cargo Lifting (NL) – Transport & VAN.TV 58

De sector van de bedrijfsvoertuigen bevindt zich in een complexe situatie. Verschillende uitdagingen treffen alle spelers, van de constructie tot de gebruiker. De carrosseriebouwers zijn daardoor bij de eerste betrokkenen. Voor hen was Covid slechts een begin…

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo