Deny Logistics neemt nieuw magazijn van 7500 m2 in gebruik

Binnen enkele weken is het zover : Deny Logistics neemt intrek in een nieuwe logistieke hal van 7500 m2 in de LAR-zone in Rekkem. Het gebouw wordt gebruikt voor de opslag van algemene goederen en van chemische producten.

Het nieuwe magazijn van Deny Logistics is goed voor 13.000 extra palletplaatsen. “Het is de bedoeling om nog verder de weg in te slaan die we al jaren aan het volgen zijn, namelijk het ontzorgen van de klant op logistiek gebied. Dit over alle facetten van de logistiek (douane / warehousing / expeditie en transport), onder één dak en met de know-how van een deskundig team dit op ieder vakgebied. De investering kadert dan uiteraard ook in de verdere groei van het bedrijf want op vandaag konden we door plaatsgebrek niet meer reageren op de grotere vragen uit de markt”, zegt directeur Bertrand Deny.

Naast de investering in het vastgoed is Deny Logistics tegelijk hun IT en data management opnieuw aan het herbekijken. “We willen samen met de nieuwbouw ook daar de beste oplossing te kunnen aanbieden aan onze klanten. Om ook van de data een toegevoerde waarde te maken”, aldus Bertrand Deny.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo