DKV-netwerk bereikt 70.000 oplaadpunten

Met de DKV +Charge kaart is het binnenkort mogelijk om op bijna 70.000 terminals in Europa een elektrisch voertuig op te laden: DKV heeft nieuwe partners in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië en Luxemburg.

Onlangs is een contract in die zin ondertekend tussen Charge4Europe – de door DKV en innogy opgerichte joint venture – en de Italiaanse exploitanten Be Charge S.r.l. en Duferco Energia S.p.A., het Luxemburgse tariefconsortium Chargy en de Europese dienstenleverancier Has.be. DKV wil op termijn het grootste netwerk van oplaadstations in Europa aanbieden.

Lees alles over DKV Euro Service Benelux BV

DKV Euro Service Benelux BV

video

TRANSPORT & VAN.TV 42: één box voor heel Europa via DKV Euro Service

DKV Euro Service is al meer dan 85 jaar een van de meest toonaangevende serviceproviders op gebied van wegvervoer en logistiek. Van verzorging onderweg tot het afrekenen van tol en btw-restitutie, op alle Europese wegen kunnen transporteurs op DKV rekenen. Met de DKV BOX EUROPE lanceert DKV een nieuwe, interoperabele tolbox voor heel Europa.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo