Drie nieuwe Scania’s bij Full Logistic

Het in Thuin gevestigde Full Logistic/Full Services heeft zojuist drie Scania-trucks aan het wagenpark toegevoegd: twee vrachtwagens met een gekoelde opbouw en een zeer speciaal voertuig om brandstoffen op werven te leveren.

Full Logistic en Full Services zijn twee takken van hetzelfde familiebedrijf. Full Logistic is gespecialiseerd in temperatuurgecontroleerd transport met een 40-tal voertuigen, terwijl Full Services zich toelegt op brandstof- en pelletvervoer met een tiental voertuigen. Beide bedrijven zijn voor hun vloot sterk afhankelijk van Scania en hebben dit vertrouwen zojuist hernieuwd met een dubbele opdracht. Enerzijds heeft Full Logistic twee Scania P320 DB 4×2 NB’s met Chereau-opbouw in gebruik genomen. Jean Fadel, directeur van het bedrijf, legt uit waar ze voor gebruikt zullen worden: “Een deel van onze taak is het leveren van voedsel aan huizen, ziekenhuizen, gevangenissen, asielen, … in principe aan mensen die nog beperkter zijn dan wij. En dit in heel België. Beperkt of niet, er moet altijd voedsel worden geleverd… Het spreekt voor zich dat alle maatregelen worden genomen om ervoor te zorgen dat onze chauffeurs hun werk onder de best mogelijke beschermende omstandigheden uitvoeren. Vanzelfsprekend worden alle maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat onze chauffeurs hun werk in de best mogelijke omstandigheden van bescherming uitvoeren. Ook hebben we onze activiteiten op het hoofdkantoor gereorganiseerd met een reorganisatie van de kantoren om de veiligheidsafstanden te respecteren. En tot nu toe hebben we geen gevallen van covid-19 in ons bedrijf gehad. »

Het andere voertuig is een châssis waarop een Struckmeyer tank is gemonteerd, waarmee zowel brandstof als AdBlue voor gebruik in bouwmachines kan worden getransporteerd. “Het heeft ons een jaar gekost om deze bovenbouw met Struckmeyer te ontwikkelen en het is een innovatieve oplossing in de Benelux”, zegt Jean Fadel.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo