Ford lanceert speciale ‘Thunder’ versie van de Ranger

De meest verkochte pick-up in Europa krijgt er een nieuwe, extra stoere versie bij : de Ford Ranger Thunder is beperkt tot slechts 4.500 exemplaren en wordt leverbaar vanaf het einde van de zomer.

De Ranger Thunder is afgeleid van de Wildtrak-reeks en wordt enkel aangedreven door de biturboversie van de 2.0 EcoBlue dieselmotor met 213 pk en 500 Nm koppel. Hij is standaard uitgerust met de 10-trapsautomaat. “Met een gedurfdere look voor klanten die niet bang zijn om opgemerkt te worden, zal de nieuwe Ranger Thunder een onmiskenbare présence zijn op de weg of het terrein”, aldus Hans Schep, General Manager Commercial Vehicles bij Ford of Europe.
De Ranger Thunder wordt aangeboden in een enkele uitvoering met een paar opvallende details: exclusieve zwarte 18” lichtmetalen velgen, één enkele Sea Grey afwerking met heel veel elementen zijn uitgevoerd in Ebony Black en rode accenten op het radiatorrooster en de sportbeugel. Binnen biedt deze speciale versie volledig lederen zetels, zwarte vloermatten en rood verlichte drempelplaatjes.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo