Iveco levert een S-Way aan Luma Keukens

Iveco-dealer Gregoor heeft een nieuwe Iveco S-Way geleverd aan de firma Luma Keukens. Deze trouwe klant rijdt met een volledig Iveco-wagenpark.

Luma Keukens is een KMO die geleid wordt door Karl Luyckx en zijn echtgenote Anja Michiels.  Ze verkopen en plaatsen keukens met een 50-tal werknemers, maar willen ze zich onderscheiden door een eigen fabriek, inclusief een hypermoderne lakafdeling. De vloot van Luma Keukens omvat enkel Iveco’s :  9 Daily’s, een Eurocargo met afzetbak en sinds kort een nieuwe S-Way AS 440S48T/P trekker.  Deze is onlangs geleverd door Gregoor in Herentals.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo