blank

Kardex wordt hoofdaandeelhouder van Robomotive

Kardex verwierf de meerderheid van de aandelen van het Nederlandse bedrijf Robomotive, dat intelligente robots ontwikkelt en zich vooral toelegt op het nabootsen van de interactie tussen menselijke ogen en handen.

Robomotive brengt met name een reeks producten op de markt die het mogelijk maken om verpakkingen van verschillende grootte te palletiseren of te depalletiseren en om toegang te krijgen tot afzonderlijke items. Het Nederlandse bedrijf combineert verschillende geavanceerde technologieën zoals robots, 3D-camera’s, grijpers, allemaal gedreven door intelligente algoritmen. Het bedrijf heeft negen mensen in dienst en draagt bij aan de expertise van Kardex op het gebied van automatisch orderverzamelen.

lees ook

Aankomende Events

Vous ne recevez pas encore notre newsletter hebdomadaire ? Alors inscrivez-vous dès maintenant!

  • Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.
transport media logo