Nieuwe versies Goupil G6 nu beschikbaar in België

Eerder dit jaar werd aangekondigd dat het bedrijf Electric Drive de Goupil G6 in België op de markt zou brengen. Enkele Belgische klanten hebben al kennis kunnen maken met de G6 Combi, maar nu zijn twee andere versies van de G6 beschikbaar.

Van 2 tot 12 juni zijn twee nieuwe versies van de Goupil G6 op bezoek in Belgie, namelijk de open kipper en de 9 m3 Van. “De eerste versie wordt bij Goupil intern de ‘Benne de Paris’ genoemd omdat dit de typische laadbak is voor groot-vuil ophaling in Parijs, versterkt met traanplaat op alle randen”, zegt Joeri De Ridder, strichter van Electric Drive. Vanaf september beschikt hij over een eigen demo G6 met een laadbak van 2688 x 1711 mm.

“De Van biedt 9 m3 laadvolume en heeft een lage laadvloer waardoor hij de ideale kandidaat is voor Last Mile delivery maar ook ideaal als mobiele werkplaats gezien zijn lage instap met ruime stahoogte en transparant dak. Hij kan tot 1,2 ton laden en mag ook nog eens 1600 kg geremd slepen. De totale afmetingen blijven wel compact: 1,70 m breed, 4,80 m lang en 1,92 m hoog. Zijn snelheid is beperkt tot 80 km/uur en de actieradius zal zo’n 150 km bedragen, met een batterij van 30 kWh. De G6 cabine is ook Corona-proof:  indien je de middenste zitbank opoffert dan kunnen bestuurder en begeleider op veilige afstand zitten”, zegt De Ridder nog.

 

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo