Nissan lanceert e-NV200 XL Voltia

Nissan breidt zijn assortiment elektrische lichte bedrijfsvoertuigen uit met de XL Voltia-versie van de e-NV200, waarvan al 42.000 stuks zijn geproduceerd. Dit voertuig is bijzonder geschikt voor de groeiende vraag naar B2C-leveringen van grotere pakketten.

In vergelijking met een normale e-NV200 biedt de XL Voltia versie een nuttig volume van 8 m3, dankzij het (zeer) hoge dak en een grotere achteroverstek. Dat is bijna het dubbele van het volume… en zou bedrijven die verantwoordelijk zijn voor last mile leveringen moeten helpen om hun opertaie srendabeler te maken. Koeriers moeten ook de evolutie van het voertuig waarderen, want ze zullen nu rechtop kunnen staan in de bestelwagen. Voor de rest blijft de XL Voltia een e-NV200: 100% elektrisch met een 40 kWh batterij, een ingebouwde CHAdeMO lader voor het snel opladen van gelijkstroom en een modus die de energieterugwinning tijdens het remmen optimaliseert. In vergelijking met de ‘grote’ elektrische bestelwagens die op de markt beginnen te komen, behoudt het ook het voordeel van een kleinere draaicirkel.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo