Nog eens drie Renault Trucks voor Hospital Logistics

Garage Bielen uit Zolder heeft drie Renault Trucks D2.1 van 18 ton geleverd aan Hospital Logistics. Deze dochteronderneming van de H. Essers groep is gespecialiseerd in de logistieke organisatie van goederenstromen voor ziekenhuizen en woonzorgcentra.

“De goederenstromen in ziekenhuizen en woonzorgcentra kunnen heel complex zijn, en dankzij de jarenlange ervaring nemen we deze opdracht over voor deze zorginstellingen zodat zij zich kunnen focussen op het verlenen van topzorg aan hun patiënten of residenten. Daarvoor hebben we een betrouwbare partner nodig zoals Renault Trucks”, zegt Rohnny Bamps, Faciitair Manager Hospital Logistics N.V. De drie nieuwe distributie trucks zullen volledig ingezet worden voor het Algemeen Ziekenhuis Nikolaas (AZN) in Sint Niklaas. Al zijn ze door Garage Bielen uit Zolder geleverd gaat onderhoud dus gebeuren bij Renault Trucks Car & Trucks Service Center in Belsele.

 

Lees alles over Renault Trucks

Renault Trucks

video

Xwift (Samen Sterk) – Transport & VAN.TV 64 (Kanaal Z – maart 2024)

Xwift werd opgericht in 2007 en is vandaag een van de sterkst groeiende transportbedrijven van België. Oprichter Pieter Denys en zijn medewerkers verdienden hun sporen in het nationaal en internationaal sneltransport, “just in time” alsook dedicated en gepersonaliseerd vervoer, maar de laatste jaren zet het bedrijf ook in op diversificatie. Overnames van Demolans Logistics, Transport […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo