’s Jegers gaat (ook) voor Used Renault Trucks

’s Jegers is een zeer trouwe klant van Renault Trucks geworden, maar deze keer koos het familiebedrijf uit Laakdal 20 Used Renault Trucks T460 bij Garage Noyens in Olen. Die zullen minstens twee jaar meegaan.

De Used Renault Trucks zijn volledig geïnspecteerd aan de hand van een checklist met 200 controlepunten, volgens de standaardprocedures van de fabrikant. Voor s’Jegers is deze aankoop een snelle en budgetvriendelijke manier om de vloot te verjongen zodat alle wagens snel aan de Euro 6 emissienorm voldoen. De voertuigen werden gefinancierd door Renault Trucks Finance Services en worden gedekt door een Endurance Start & Drive onderhoudscontract voor 2 jaar. Hierbij krijgt ’s Jegers een gunstige vaste prijs voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt en tot 25% korting op de originele Renault Trucks -vervangingsonderdelen bij eventuele reparaties. Die worden uitgevoerd bij Garage Noyens.

 

 

 

Lees alles over Renault Trucks

Renault Trucks

video

Xwift (Samen Sterk) – Transport & VAN.TV 64 (Kanaal Z – maart 2024)

Xwift werd opgericht in 2007 en is vandaag een van de sterkst groeiende transportbedrijven van België. Oprichter Pieter Denys en zijn medewerkers verdienden hun sporen in het nationaal en internationaal sneltransport, “just in time” alsook dedicated en gepersonaliseerd vervoer, maar de laatste jaren zet het bedrijf ook in op diversificatie. Overnames van Demolans Logistics, Transport […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo