Snel innoveert met nieuwe Ivecos op Bio-LNG

Snel Logistic Solutions, de kersverse Transporteur van het Jaar 2020, heeft zojuist drie Iveco S-Way trekkers met LNG-motoren ontvangen. Een bijzonderheid van deze voertuigen is dat ze gedeeltelijk op biogas zullen rijden.

Snel Logistic Solutions heeft de reputatie altijd op zoek te zijn naar nieuwe oplossingen: als het gaat om alternatieve aandrijving gebruikt het bedrijf uit Deinze gasvoertuigen, maar Gert Snel verbergt zijn voorkeur voor HVO, dat niet gebaseerd is op fossiele brandstoffen, niet. Deze keer zet hij een verdere stap voorwaarts door drie Iveco S-Way LNG-trekkers aan te schaffen die zullen worden gevoed met een mengsel van 80% fossiel LNG en 20% Bio-LNG. “We hebben een overeenkomst met Rolande, die zelf Bio-LNG produceert uit afval, afvalwaterzuiveringen of vergisting. In afwachting van de komst van waterstof is dit een volgende stap in ons innovatieproces, ook al is geen enkele klant vandaag bereid de juiste prijs te betalen voor deze milieu-inspanningen”, legt Gert Snel uit in een interview dat in het volgende nummer van Truck & Business zal worden gepubliceerd.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo