Sogalux overgenomen door Car Avenue

De concentratie van de distributienetwerken in België wordt voortgezet met de integratie van Sogalux, een Mercedes-Benz verdeler in de provincies Namen en Luxemburg, in de machtige Franse groep Car Avenue. De site van Sogalux in Charleroi wordt overgedragen aan RCM.

Car Avenue heeft zijn eerste stappen gezet in België door de Kalscheuer groep in 2017 over te nemen met drie garages (Luik, Verviers en Eupen). De Franse groep heeft nog vier andere vestigingen toegevoegd (Aarlen, Libramont, Marche-en-Famenne en Namen) die momenteel door de Namense groep Cofinpar onder de merknaam Sogalux worden geëxploiteerd. De vijfde site van Sogalux (voorheen Car & Truck Charleroi) wordt overgenomen door een andere Franse groep, RCM, die al over het vroegere Saga-Piret netwerk in Henegouwen en Nijvel beschikt.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo