Featured Video Play Icon

[VIDEO] Live achterwaarts parkeren met een vrachtwagen, doet radiopresentor zo

Radiopresentator Tom De Cock stopt binnenkort bij MNM en werkt daarom tijdens zijn laatste tien dagen een bucketlist af. De Cock is gefascineerd door alles wat een motor heeft en droomde ervan om ooit met een vrachtwagen te rijden. Die wens ging nu in vervulling. De Cock presenteerde live op de radio hoe hij een 18 meter lange Renault Trucks achterwaarts inparkeert.   

Tom De Cock had de eer om een ganse dag mee te rijden met chauffeur Philippe Boumans van Transport Michiels. In de gloednieuwe Renault Trucks T met slechts 500 kilometer op de teller, werd het een rit om nooit te vergeten. “We denken vaak: Oh, we sturen met de vlam in de pijp, maar eigenlijk is rijden met een vrachtwagen een heel fijn ballet met zeven spiegels, achteruitrijcamera’s, allerlei andere signalen”, zegt Tom De Cock kort na zijn manoeuvre. “Vanbinnen is de wagen echt mooi. Wat een ruimte, wat een luxe zeg! Dat had ik nog nooit van dichtbij gezien.”

“Het was echt een toffe dag”, zegt chauffeur Philippe. “Het was de eerste dag met mijn nieuwe Renault Trucks. Dat was dus al een spektakel op zich. We zijn hier bij Transport Michiels erg vertrouwd met Renault Trucks. Prijs-kwaliteit is hij heel goed.”

Bekijk hierboven het achterwaartse manoeuvre van MNM-presentator Tom De Cock.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo