Withofs lanceert nieuwe debagging activiteit

In Lanaken heeft Withofs Transport een nieuwe activiteit gelanceerd die complementair is aan zijn specialiteit in bulktransport: de overslag van lading van big bags naar silotanks.

“Vaak komen bulkmineralen of aggregaten in Europa aan in deepsea containers gevuld met big bags”, legt Gino Withofs uit. “Onze nieuwe service stelt ons in staat om deze producten in silo’s aan de eindgebruiker te leveren, hetzij over de weg, hetzij als onderdeel van een intermodale transportoplossing, waar dan ook in Europa. Voor de klant is dit het grote voordeel van het werken met slechts één partner die ook de inklaring kan verzorgen. Wij zorgen voor het transport van de containers van de kade naar onze magazijnen, slaan de big bags zo lang op als nodig is en vullen de silos met verschillende soorten zeven af als de producten geleverd moeten worden”.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo