blank

Addax Motors introduceert de MT15n

Als enige Belgische constructeur van bedrijfsvoertuigen breidt Addax Motors zijn gamma van elektrische bedrijfsvoertuigen uit met de MT15n, het eerste model dat werd gehomologeerd in categorie N1. Er is ook een interessant diagnoesysteem op afstand.

Tot nu toe werden de door Addax geproduceerde voertuigen geregistreerd als lichte vierwielers. De MT15n markeert de toetreding van Addax tot de ‘echte’ bedrijfswagenmarkt, nadat hij met succes de crashtests heeft doorstaan die nodig zijn voor de homologatie als N1. Het remsysteem en de dubbele vering zijn ook versterkt om aan de Europese normen te voldoen, en Addax heeft hiervan gebruik gemaakt om bepaalde punten van comfort te verbeteren (nieuwe armsteunen, betere akoestische en thermische isolatie, nieuw dashboard, grotere achteruitkijkcamera en automatische ontdooiing van de zijruiten) en automatische vergrendeling bij het starten te bieden.

De Addax MT15n biedt een bereik van 134 kilometer WLTP en kenmerkt zich door een diagnosesysteem op afstand met behulp van een 4G-netwerk. Een technicus kan dus eenvoudig een snelle en gratis diagnose stellen, bepaalde storingen op afstand oplossen en zich alleen verplaatsen om een defect onderdeel te repareren of te vervangen.

lees ook

Aankomende Events

Vous ne recevez pas encore notre newsletter hebdomadaire ? Alors inscrivez-vous dès maintenant!

  • Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.
transport media logo