Andreas Cremer volgt Luc Bontemps als CEO van Febiac

Vanaf 1 november wordt Andreas Cremer de nieuwe CEO van Febiac. Hij volgt Luc Bontemps op, die deze functie sinds januari 1999 vervult en eind dit jaar met pensioen gaat.
De 50-jarige Andreas Cremer is een duitstalige Belg die sinds 2008 actief in de automobielindustrie en die sinds juni 2011 secretarisgeneraal van Audi Brussels is. De voorzitter van Febiac, Philippe Dehennin, is verheugd om de beslissing van het Recruitment Committee: “Andreas Cremer ligt erg goed bij de leden van Febiac. Dankzij zijn professionele ervaring en met de hulp van een team van zeer ervaren deskundigen zal de nieuwe CEO ten dienste staan van de hele sector om de toekomst van de mobiliteit in België en het Groothertogdom Luxemburg actief vorm te geven”.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo