Beursorganisatoren : “De regering is ons vergeten!”

Vandaag mogen horecazaken opnieuw open in België. “Het is hen gegund”, zeggen leden van Febelux, de de Belux-vakvereniging  voor de Live Communication sector, “maar geen woord over beurzen of congressen.” Febelux smeekt om perspectief voor 15 juni.

“Beurzen zijn perfect beheersbaar”, zeggen de leden van Febelux (waaronder Easyfairs, de organisatoir van de logistieke beurzen in België). “We zijn bereid tot temperatuurscan, alcoholgel en handen wassen, mondmaskers, éénrichtingscirculatie, preregistratie, cashless betalen, desinfectie, timeslots, permanente monitoring… kortom nog veel meer veiligheidsmaatregelen dan wat retail of horeca kan doen.” Echter vraagt een vakbeurs veel voorbereiding. “Als we de sector vanaf september nieuw leven willen inblazen, moeten we nu weten in welk kader en met welke maatregelen”, zegt Febelux.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo