DAF introduceert XF Unity Edition

DAF Trucks brengt in heel Europa een Unity Edition versie van de XF op de markt. Deze uitvoering wordt zeer rijk uitgerust en geniet een standaard 36 maanden reparatie- en onderhoudscontract.

De Unity Edition is enkel verkrijgbaar in een Super Space Cab versie met 480 pk. Kenmerkend is de land-specifieke kleurstelling in de grille, op de cabine en op de spiegels. De specificaties van de Unity Edition verschillen echter van land tot land: de Belux uitvoering wordt uitgerust met de chauffeursstoel en de bijrijdersstoel in ‘Xtra Leather Air’, een 15 centimeter dikke Xtra Comfort-matras op het onderbed, het meest luxueuze climate control systeem, een grote koelkast en een audio voorbereiding met zes luidsprekers.

Maar deze speciale versie onderscheidt zich niet alleen door zijn uitrusting en uiterlijk: de Unity Edition wordt geleverd met een DAF MultiSupport Care+ onderhoudscontract van drie jaar. Bovendien ontvangt de bestuurder van een nieuwe XF Unity Edition een voucher voor een gratis opleiding DAF Eco Drive en een Paccar Parts cheque om te besteden aan artikelen uit het DAF merchandise assortiment.

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

Bekijk de volledige uitzending – Transport & VAN.TV 62 (Kanaal Z)

Transport & VAN.TV presentatrice Virginie Claes gaat op bezoek bij Paccar Parts Europe in Eindhoven om de vijftigste verjaardag te vieren. Verder nog in deze uitzending:  Een unieke inkijk in de Truck Trading Group Samen Sterk bij DHL Express De goede relatie tussen Mercedes-Benz Trucks en 4D Trans De elektrische transitie door de ogen van […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo