blank

DB Schenker breidt logistieke activiteiten uit in Luxemburg

DB Schenker zal een nieuw distributiecentrum in gebruik nemen in Luxemburg. De nieuwe hub van circa 7.000 m² wordt door WDP gebouwd in het Eurohub Center te Contern, nabij het vrachtcentrum van Luxemburg Airport.

WDP Luxembourg gaat in de Eurohub Center een nieuw distributiecentrum ontwikkelen van circa 15.000 m². DB Schenker zal circa 7.000 m² huren voor een periode van tien jaar. Deze investering creëert capaciteit voor 100 medewerkers. “Aangezien verdere groei in de huidige vestiging niet mogelijk was, heeft DB Schenker besloten op zoek te gaan naar een nieuwe bouwlocatie in de omgeving van Luxemburg Airport,” aldus Emile Goossens, Chief Financial Officer bij Schenker Logistics Benelux. “Vanuit onze nieuwe terminal kunnen wij een volledige serviceportfolio in de gehele supply chain aanbieden,” zegt Axel Quadt, Managing Director Schenker Luxemburg GmbH. “De nieuwe faciliteit geeft ons de mogelijkheid de laad- en loscapaciteit van luchtvrachtzendingen aanzienlijk te verhogen. Tevens zullen we onze value added services en groupagediensten met aansluiting op het DB Schenker-netwerk verder uitbreiden.” De operationele activiteiten starten naar verwachting in het laatste kwartaal van 2021, onder voorbehoud van afronding van de vergunningsprocedure.

lees ook

Aankomende Events

Vous ne recevez pas encore notre newsletter hebdomadaire ? Alors inscrivez-vous dès maintenant!

  • Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.
transport media logo