De eerste DAF Tridem van België is voor TRL

TRL (Transports Rudy Lambert) uit Escanaffles bij Doornik heeft de eer gehad de allereerste in België geregistreerde DAF Tridem CF480 FAW in gebruik te nemen. Dit voertuig zal worden gebruikt om bouwmaterialen te vervoeren.

Rudy Lambert richtte zijn bedrijf op in 2000 en gebruikt vandaag de dag twee voertuigen om bouwmaterialen voor openbare werken te vervoeren. De DAF die hij net heeft gekocht, uitgerust met een WAF-opbouw, zal voornamelijk worden gebruikt voor asfaltverharding, in soms moeilijke toegangsomstandigheden. Hier is de tridem, die DAF sinds Matexpo 2019 op de CF aanbiedt, zinvol, zoals Rudy Lambert uitlegt: “De wendbaarheid van de tridem op smalle wegen, in combinatie met het hoge laadvermogen, trok mijn aandacht. Dit voertuig biedt echt uitzonderlijke rijkwaliteiten voor mijn chauffeur in een zeer comfortabele cabine en is uiterst flexibel op de weg”.

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

Bekijk de volledige uitzending – Transport & VAN.TV 62 (Kanaal Z)

Transport & VAN.TV presentatrice Virginie Claes gaat op bezoek bij Paccar Parts Europe in Eindhoven om de vijftigste verjaardag te vieren. Verder nog in deze uitzending:  Een unieke inkijk in de Truck Trading Group Samen Sterk bij DHL Express De goede relatie tussen Mercedes-Benz Trucks en 4D Trans De elektrische transitie door de ogen van […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo