DFDS laat vloot door Global & Local Enterprises onderhouden

DFDS Logistics Gent heeft beslist zijn werkplaats in Gent uit te besteden aan Global & Local Enterprises. Die zal instaan voor de reparaties en het onderhoud van DFDS’ vrachtwagens en trailers.

Het Amsterdams bedrijf Global & Local Enterprises beheert een keten van werkplaatsen met eigen monteurs en leidinggevenden. Joop Roijakkers, voorzitter van Global & Local Enterprises: “De werkplaatsen zijn onze eerste strategische prioriteit. Ons doel is uit te breiden en onze activiteiten te ontwikkelen in de belangrijkste Europese transport hubs. Het verheugt me ons outsourcing concept verder te kunnen ontwikkelen, ditmaal met DFDS in de haven van Gent.”
Luc Geysen, Managing Director, DFDS Logistics Belgium, licht toe: “Onze focus gaat nu naar het ontwikkelen van onze eigen 4PL oplossing, waarbij we onze klanten voorstellen de volledige verantwoordelijkheid van hun logistieke activiteiten en hun toeleveringsketen voor onze rekening te nemen door de mensen, het proces en de technologie die hierbij komen kijken, te beheren.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo