DKV BOX EUROPE: Probleemloos de grens over – Kies voor een Europese tolafrekening met de marktleider

Met de DKV BOX EUROPE hebben transporteurs de ultieme toloplossing in handen om barrierèloos door Europa te reizen. Zo is er in de toekomst nog maar één onboard unit nodig voor twaalf landen. De box is een on board unit die speciaal bestemd is voor het berekenen en afhandelen van toltransacties bij vrachtverkeer in Duitsland, België, Frankrijk, Oostenrijk, Spanje, Portugal, de Herrentunnel bij Lübeck, de Belgische Liefkenshoektunnel en de Warnowtunnel bij Rostock.

“Toll4Europe heeft een toestel laten ontwikkelen om alle landen af te handelen”, zegt Hans Cousserier, Sales Team Leader
BeNeLux van DKV Euro Service. “Het gaat om een revolutie in de tolwereld waarmee we komen tot een digitalisering in de afrekening van de tol. Het gaat om één toestel dat via gps weet waar het voertuig zich bevindt. Voor de klant betekent dat één factuur op het einde van de maand, een administratieve vereenvoudiging met een duidelijker kostenplaatje.
Zo zal een transporteur die bijvoorbeeld van België naar Italië rijdt, veel preciezer zijn kostprijs per kilometer kunnen berekenen. Vanuit Toll4Europe zetten wij onze eigen DKV BOX EUROPE in de markt.”

“De DKV BOX EUROPE is samen met partners zoals T-Systems en Daimler ontwikkeld en zo hebben we een betrouwbare en branchegerichte oplossing klaar voor het efficiënt afrekenen van tol in heel Europa. De box beantwoordt aan de technische vereisten van alle EU-landen en is dus volledig EETS compliant. Nieuwe landen kunnen simpelweg ‘over the air’ worden geactiveerd wat het gebruiksgemak ten goede komt.”

De DKV BOX EUROPE is een oplossing die echt werkt

Nu EETS goed op gang is gekomen, verschijnen er steeds meer spelers op de markt. “In de communicatie lijkt alles erop
gericht om zo snel mogelijk een maximaal aantal dekkingslanden tegelijk aan te bieden en zo de aandacht van de klant te winnen”, zegt Hans Cousserier. “Let op: voorzichtigheid is geboden. Bij DKV zijn klanten zeker dat ze voor een gecertificeerde box kiezen en daarmee een oplossing krijgen die echt werkt!”

Voor meer info:
Belt u: + 31 252 360 394
Surf naar: https://www.dkv-euroservice.com/be-nl/diensten/tol/dkv-box-europe/


blankDKV wil ook op maatschappelijk vlak het verschil maken

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is belangrijk voor DKV, daarom doneert DKV 1 euro voor elke geleverde box aan het Kinderkankerfonds. Door te kiezen voor de DKV BOX EUROPE kiezen bedrijven niet alleen voor technologische vooruitgang maar ook voor een bijdrage aan het Kinderkankerfonds dat zorgt voor een betere levenskwaliteit voor kinderen met kanker en hun gezinnen. De klanten van DKV Euro Service betalen niets extra voor de DKV BOX EUROPE en er zijn geen verborgen kosten, de donatie komt rechtstreeks van DKV.

Meer info: https://www.dkv-benelux.com/dkv-wil-ook-op-vlakvan-milieu-en-maatschappijeen-verschil-maken/


 

Lees alles over DKV Euro Service Benelux BV

DKV Euro Service Benelux BV

video

TRANSPORT & VAN.TV 42: één box voor heel Europa via DKV Euro Service

DKV Euro Service is al meer dan 85 jaar een van de meest toonaangevende serviceproviders op gebied van wegvervoer en logistiek. Van verzorging onderweg tot het afrekenen van tol en btw-restitutie, op alle Europese wegen kunnen transporteurs op DKV rekenen. Met de DKV BOX EUROPE lanceert DKV een nieuwe, interoperabele tolbox voor heel Europa.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo