Een Volvo FM of FMX in ‘Unlimited Edition’ om geduld te oefenen

Om degenen die wachten op de nieuwe generatie FM en FMX te laten wachten, biedt Volvo Trucks een ‘Unlimited Edition’ aan van de huidige reeksen. Een beetje extra luxe en comfort is nooit te verwaarlozen…

Dit is een initiatief van Volvo Trucks Belux: de ‘Unlimited Edition’ die beschikbaar is op de Volvo FM en Volvo FMX biedt een scala aan premium apparatuur die het comfort van de FM of FMX verhoogt. Zoals altijd bij een speciale serie bevat het ‘Unlimited Edition’-pakket specifieke herkenningstekens (stripings en Unlimited Edition-embleem) en wordt er geput uit de lijst met beschikbare opties bij dit model: Visibility + pakket (met regensensor, bi-Xenon verlichting met koplampsproeiers, automatische lichtschakelaar, statische bochtverlichting – enkel op Volvo FM), Electronic Climate Control, interieurverlichting wit en rood, stuurwiel met lederen afwerking, verwarmde comfort chauffeurszetel et twee armsteunen op chauffeurszetel én bijrijderszetel.

Lees alles over

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo