Eutraco laat 60.000 m2 magazijnen bouwen op MG Park De Hulst

Eutraco blijft in het nieuws: een week na de aankondiging van de aankoop van alle aandelen van het bedrijf, zal CEO Serge Gregoir 60.000 m2 extra magazijnruimte laten bouwen in Willebroek. Het volledige project wordt gerealiseerd door MG Real Estate.

Eutraco wil uitbreiden met 60.000 m2 carbon- en energieneutrale magazijnen op het MG Park De Hulst. De eerste 40.000 m2 worden in december 2020 al in gebruik genomen, en de extra 20.000 m2 zullen een jaar later opgeleverd worden. Serge Gregoir, CEO Eutraco licht toe: “Corona of niet, het is aan toonaangevende logistiekers als Eutraco en projectontwikkelaars als MG Real Estate om de handen in elkaar te slaan en de logistiek op een ondubbelzinnige wijze te verduurzamen. Het huidige klimaat is hiervoor zelfs een extra stimulans. Deze bewuste keuze, waarbij we pro-actief investeren in ‘asset’, maakt deel uit van onze strategische groei-ambitie. Met dit project maken we een echte sprong voorwaarts. De site geniet bovendien een uitzonderlijke locatie. Door de ligging langs het Kanaal van Willebroek is er een directe ontsluiting via de binnenvaart. Op termijn zal dit ook mee geïntegreerd worden in onze plannen. En hier stopt het niet. De Eutraco-strategie beoogt immers elke twee jaar een logistieke verdubbeling.”

Met de komst van Eutraco nadert MG Park De Hulst zijn voltooiing. Volgens Ignace Tytgat, CEO MG Real Estate, lopen er al besprekingen voor het allerlaatste perceel.

 

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo