Faymonville presenteert een nieuwe WingMAX

Faymonville heeft een nieuwe WingMAX dieplader ontwikkeld binnen het TeleMAX gamma. De WingMAX is speciaal ontworpen voor het transporteren van lange rotorbladen van windturbines.

De Faymonville WingMAX, beschikbaar met 3 of 4 assen, laat het transport toe van de nieuwe generatie rotorbladen die nu vaak meer dan 70 m lang zijn. Faymonville heeft bijzondere aandacht besteed aan robuustheid, maar ook aan het gemak van manoeuvreren. De WingMAX combineert daarom een hydraulisch bediende zwanenhals die maximaal 1.700 mm omhoog gaat, een groot telescopisch laadvlak met vier verlengstukken en 19,5″ pendelassen die zorgen voor een stuurhoek tot 60° en een slag van 600 mm. Hij kan worden gebruikt achter trekkers met vier of vijf assen.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo