Hella wordt preferred partner van European Trailer Care

Sinds dit jaar is Hella preferred partner van European Trailer Care, de samenwerking tussen een dertigtal onafhankelijke trailer reparatie bedrijven in de Benelux.

European Trailer Care werkt samen met nagenoeg alle trailer- en onderdelen fabrikanten, maar een aantal leveranciers genieten een ‘preferred partner’ statuut: BPW, Knorr-Bremse, Jost, Wabco, Haldex en Eurol b.v. Sinds dit jaar maakt Hella dus deel uit van deze exclusieve club, met een omvangrijk assortiment koplampen, verlichtingsoplossingen en elektronicaproducten. Daarnaast biedt Hella productinformatie en technische kennis aan de vier aangesloten trailer werkplaatsen in België (AMR in Antwerpen, Kennedy European Trailer Care in Gent, Centre Wallonie in Strepy en Trailer Service Lecluyse in Gullegem).

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo