blank

[ADVERTORIAL] Het groeiende belang van een Transport Management Systeem

Het belang van een goede software oplossing om je transporten efficiënt te beheren en te plannen is door Corona heel duidelijk geworden. En nu de crisis bij velen voelbaar is, is het des te belangrijker processen te optimaliseren. Go4Logistics zet dan ook volop in om transport & logistieke bedrijven te blijven ondersteunen in de (verdere) digitalisering van hun activiteiten.  

Totaaloplossing voor elk type transport

Of het nu gaat om transporten via de weg, het water, het spoor of de lucht, Go4Logistics heeft oplossingen voor elk type transport. Go4TMS ondersteunt transportbedrijven bovendien in hun volledige werking: van orderbeheer, customer service, over planning, aankoop- en verkoopfacturatie tot boekhouding.

Populaire modules

De transporteur en de klant kunnen makkelijk communiceren via het webportal. Klanten geven vlot hun opdrachten door en volgen zelf live op wanneer een order is verzonden, ingepland, uitgevoerd etc. Resultaat: veel minder mails en telefoons van klanten.

Met de visueel opgebouwde planningtool werk je veel sneller. Zo maak je in een handomdraai de beste combinaties van laad- en losopdrachten. Daarnaast kan je de planning niet enkel per dag bekijken maar ook over een volledige week of zelfs langer. Ideaal voor transporten over langere trajecten.

Zelfs je leeggoed volg je voortaan volledig digitaal op. Zo heb je steeds een up to date overzicht, moet je niet onnodig investeren in nieuwe goederendragers én je helpt het milieu.

Benieuwd naar de andere modules die je kopzorgen besparen? We horen je graag.
Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele update.

lees ook

Aankomende Events

Vous ne recevez pas encore notre newsletter hebdomadaire ? Alors inscrivez-vous dès maintenant!

  • Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.
transport media logo