blank

Kilometerheffing: tarieven toch verhoogd in Vlaanderen en Brussel

Het verzet van de transporteursfederaties zal de twee betrokken regio’s niet op hun knieën hebben gebracht: de tarieven van de kilometerheffing zullen in Vlaanderen en Brussel op 1 juli geïndexeerd zijn, en Vlaanderen zal zelfs nog een tariefverhoging toevoegen.

Er zij aan herinnerd dat in Vlaanderen het basistarief en de gewichtsparameter ook op 1 juli zullen worden aangepast, zoals aangekondigd in het programmadecreet van 20 december 2019. De nieuwe tarieven kunnen worden geraadpleegd op de Viapass-website.

lees ook

Aankomende Events

Vous ne recevez pas encore notre newsletter hebdomadaire ? Alors inscrivez-vous dès maintenant!

  • Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.
transport media logo