[ADVERTORIAL] Welkom op de Passion4Trucks Roadshow met Balthasar Boma

Om de chauffeurs, deze helden van de weg, te vieren, organiseert TRANSPORTMEDIA in de zomer een Passion4Trucks Roadshow, gereden door Balthasar Boma zelf! De caravan stopt bij Mercedes-Benz Trucks, Scania, Renault Trucks en Volvo Trucks, waar de mooiste vrachtwagens van de verschillende merken worden geëerd. Net als die achter het stuur natuurlijk!

Beetje bij beetje krijgt de Passion4Trucks-caravan vorm. Naast de vier genoemde merken hebben Continental, TVM, A&D Trailer en de vereniging “Love2Truck” al besloten om deel te nemen aan deze chauffeurspartij. Een aantal transportbedrijven zullen ook deelnemen.

Elke rit is de aanleiding voor een happening (uiteraard volgens de regels van Covid-19), een livestreaming (die wordt uitgezonden op de digitale platformen en sociale media van TRANSPORTMEDIA) en een tv-shoot (die wordt gepresenteerd door een kleurrijk koppel, bestaande uit Ilse De Vis, onze vaste presentatrice, en de onvermijdelijke Balthasar Boma).

Icing on the cake: een speciaal “Heroes’ Day” programma op TRANSPORT.TV, dat de verschillende etappes van de Passion4Trucks Roadshow beslaat, wordt aan het eind van de zomer uitgezonden op Kanaal Z.

Wilt u ook de Passion4Trucks Roadshow bij u thuis organiseren? Stuur een e-mail naar info@transportmedia.be of bel 016/22.11.31.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo