NewMotion-netwerk overschrijdt kaap van 150.000 oplaadpunten

NewMotion (een Shell-dochteronderneming) heeft haar openbare oplaadnetwerk uitgebreid tot meer dan 150.000 oplaadpunten in 35 Europese landen. In één jaar tijd is dit netwerk met meer dan 50% gegroeid.

NewMotion werkt samen met meer dan 200 partners in heel Europa om een van de belangrijkste zorgen van bestuurders van elektrische voertuigen aan te pakken, namelijk de angst voor een tekort aan beschikbare oplaadpunten. NewMotion vereenvoudigt ook het opladen met een enkele oplaadkaart, een mobiele applicatie en een maandelijks facturatiesysteem dat alle oplaadsessies van de maand groepeert, inclusief de landspecifieke btw-tarieven.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo