Passion4Trucks Roadshow gaat de weg op in Ford Ranger Raptor

Een betere imagodrager voor de Passion4Trucks Roadshow van Transportmedia hadden we ons deze zomer niet kunnen wensen: onze headliners Ilse De Vis en Marijn Devalck gaan de vrachtwagenchauffeurs ontmoeten in een Ford Ranger Raptor!

De Ranger Raptor blijft tot het einde van het jaar in de Transportmedia vloot, in de kleuren van Passion4Trucks Roadshow via Intersticker. Dankzij Ford Belgium zal dit prachtige voertuig dus ook gebruikt worden voor alle Transportmedia-evenementen en voor alle Transport & Van.TV- en Logistics.TV-opnames!

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo